Pensioen - Assurantiekantoor D. Hubers

Ga naar de inhoud

Met pensioen en dan...


Weet u al wat u straks wil gaan doen als u stopt met werken? Wellicht wilt u een verre reis gaan maken, een huis in het buitenland kopen of gewoon heerlijk genieten van uitstapjes met familie en vrienden? Om ook op uw oude dag te blijven genieten van het leven is er in ieder geval geld nodig.

Helaas blijkt uit statistieken dat driekwart van de Nederlanders een zogenaamd pensioengat heeft: hun uitkering komt lager uit dan 70% van het laatstverdiende salaris. Bereken op onderstaande link wanneer uw AOW ingaat. Hoewel een AOW-uitkering voor de meeste Nederlanders vaak niet toereikend is. Wilt u na uw pensionering uw huidige levensstandaard kunnen voortzetten, dan is een goede pensioenvoorziening hard nodig.
Er zijn gelukkig verschillende mogelijkheden om nu nog te zorgen voor een goed pensioeninkomen. U kunt uw inkomen voor de toekomst onderbrengen bij een verzekeringsmaatschappij. Maar u kunt ook zelf sparen of beleggen om een kapitaal op te bouwen voor een inkomen voor later. Of u kiest voor een combinatie van die twee mogelijkheden? Eén ding is duidelijk: hoe eerder u begint, hoe aantrekkelijker het resultaat.
Om tot een goede beslissing te komen is een inventarisatie van uw huidige inkomen en uw uiteindelijke wensen van groot belang.

Op de website www.mijnpensioenoverzicht.nl kunt u meer informatie vinden over uw opgebouwde AOW- en pensioenrechten. U heeft daarbij wel uw DigiD-inloggegevens nodig.

Voor vragen en/of opmerkingen over AOW, lijfrentes en alles wat verder komt kijken bij een pensioenvoorziening kunt u altijd bij ons terecht. Wij willen graag samen met u uw oude dag veilig stellen!

Klik hier voor een korte pensioenanalyse.



Terug naar de inhoud